Batmış İlkokulu
Batmış Köyü/ Tutak/ AĞRI

VİZYON

Öğrencilerimizi her zaman ve her yerde öğrenen bireyler olarak yetiştiren, sürekli öğrenen ve yenilenen, eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip edip yeni stratejiler belirleyebilen, bilgi çağının gerektirdiği donanımlarla donatabilen, eğitim teknolojisini süreçler içinde etkin kullanabilen bir kurum olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, mutlu, özgüvenli, başarılı, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

Soba

Öğrenci-öğretmen servisi

Uydu İnternet (VSAT)

12 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Tüm öğretmenler ilçe merkezde ikamet etmekte olup ulaşımlarımız öğrenci-öğretmen servisiyle sağlanmaktadır. Okulumuz ilçe merkezine 15 dk uzaklıktadır.